NewsTwisted Concepts start crowdfunding voor unieke pandan likeur

https://bandoeng22.com/wp-content/uploads/2019/05/team_bandoeng-e1558870816827-1280x733.jpg

Onder de bedrijfsnaam Twisted Concepts BV zijn Mariska van Beek, Fajar Ramadhany en Marc Pieplenbosch een crowdfunding campagne gestart om de productie, verkoop- en marketingactiviteiten te kunnen financieren van werelds eerste pandan likeur.

 

De likeur met de naam Bandoeng’22 Pandan Liqueur is een drank met een unieke smaak namelijk die van pandan. Dit ingrediënt, ook wel bekend als Aziatisch vanille, wordt veelvuldig in de Aziatische keuken gebruikt en maakt recentelijk haar intrede in de wereld van cocktails.

 

Met veel passie en geduld hebben we een mooie likeur ontwikkeld die een mix van Aziatische- en Europese kenmerken bezit

Ramadhany, van Beek en Pieplenbosch zijn een crowdfunding campagne gestart via platform Crowd About Now, deze organisatie helpt met name horeca georiënteerde initiatieven bij het genereren van financiering via crowdfunding. Twisted Concepts beoogt bij het behalen van het streefbedrag direct een start te kunnen geven met de productie van deze unieke likeur.

Meer weten over Bandoeng’22 Pandan liqueur, klik hier.

Direct naar de Crowdfunding campagne, klik hier.

 

 

Twisted Concepts starts a crowdfunding for a unique Pandan Liqueur

 

Under the company name Twisted Concepts BV, Mariska van Beek, Fajar Ramadhany and Marc Pieplenbosch have started a crowdfunding campaign to finance the production, sales and marketing activities of the world’s first pandan liqueur.

 

The liqueur with the name Bandoeng’22 Pandan Liqueur is a drink with a unique taste, namely that of pandan. This ingredient, also known as Asian vanilla, is used extensively in Asian cuisine and has recently entered the world of cocktails.

With a lot of passion and patience, we have developed a beautiful liqueur that has a mix of Asian and European characteristics

Ramadhany, van Beek and Pieplenbosch have started a crowdfunding campaign via the Crowd About Now platform, this organization mainly helps hospitality-oriented initiatives to generate financing through crowdfunding. After achieving the target amount, Twisted Concepts aims to be able to immediately start the production of this unique liqueur.

Learn more about Bandoeng’22 Pandan Liqueur, click here.

Go directly to the Crowdfunding campaign, click here.

Bandoeng’22 Pandan liqueur is an Award Winning Premium Liqueur, made in The Netherlands
All rights reserved 2022.