NewsCrowdfunding campagne pandanlikeur een succes

https://bandoeng22.com/wp-content/uploads/2019/03/DSC_2389-1280x854.jpg

In minder dan vier weken haalden Mariska van Beek, Fajar Ramadhany en Marc Pieplenbosch het maximale bedrag van €75.000 op voor hun project; realisatie van werelds eerste pandan likeur, Bandoeng’22 Pandan Liqueur.

 

Met hulp van 64 investeerders worden de eerste 5.000 flessen pandan likeur gerealiseerd

Via het Utrechtse platform Crowd About Now werd zeer vlot 150% van het streefbedrag opgehaald. Op de campagnepagina werd middels tekst en video om een bijdrage gevraagd voor de lening. De promotievideo en fotografie werd door Crave Collective geproduceerd.

Met hulp van uiteindelijk 64 investeerders kan inmiddels een start gegeven worden voor de productie van de pandan drank en de bijbehorende flessen. De eerste batch van 5.000 flessen wordt gebotteld bij Herman Jansen in Schiedam, een familiebedrijf dat al sinds 1777 alcoholische dranken maakt.

Meer weten over Bandoeng’22 Pandan liqueur, klik hier.

Direct naar de Crowdfunding campagne, klik hier.

 

 

Crowdfunding campaign Pandan Liqueur is a success

In less than four weeks, Mariska van Beek, Fajar Ramadhany and Marc Pieplenbosch raised the maximum amount of € 75,000 for their project; realization of the world’s first pandan liqueur, Bandoeng’22 Pandan Liqueur.

 

With the help of 64 investors, the first 5,000 bottles of pandan liqueur are being produced

150% of the target amount was collected very quickly via the Crowd About Now platform in Utrecht. Text and video on the campaign page asked for a contribution for the loan. The promotional video and photography was produced by Crave Collective.

With the help of 64 investors, a start can now be made for the production of the pandan drink and the accompanying bottles. The first batch of 5,000 bottles is bottled at Herman Jansen in Schiedam, a family business that has been making alcoholic drinks since 1777.

Learn more about Bandoeng’22 Pandan Liqueur, click here.

Go directly to the Crowdfunding campaign, click here.

Bandoeng’22 Pandan liqueur is an Award Winning Premium Liqueur, made in The Netherlands
All rights reserved 2022.