NewsDe eerste flessen pandan likeur van Bandoeng’22

https://bandoeng22.com/wp-content/uploads/2019/05/first_bottles-e1558871602797-1280x733.jpg

Een heugelijke dag. De eerste flessen Bandoeng’22 Pandan Liqueur worden gebotteld en komen van de band af bij producent Herman Jansen Beverages te Schiedam.

Vandaag komt alles bij elkaar om werelds eerste likeur met pandan aan de wereld te tonen. De drank, ontstaan middels distilleren van pandan-bladen en infuseren van een geheime kruidenmix in hoogwaardige alcohol, belandt in haar uiteindelijke verpakking. Die door reclamebureau Alterego Marketing te Den Haag is ontwikkeld.

 

De eerste flessen pandan likeur rollen van de band, klaar om naar de horeca gebracht te worden

De restaurants en cocktailbars die tijdens de crowdfunding campagne zich hebben aangemeld en interesse toonden om Bandoeng’22 Pandan Liqueur eventueel te gaan serveren, al dan niet in cocktails of in desserts, kunnen vanaf heden worden benaderd door Mariska van Beek, Fajar Ramadhany en Marc Pieplenbosch.

Meer weten over Bandoeng’22 Pandan liqueur, klik hier.

Meer weten over cocktails met pandan likeur, klik hier.

 

The first bottles of Pandan Liqueur Bandoeng’22

An exciting day. The first bottles of Bandoeng’22 Pandan Liqueur are bottled and rolling out from the producer Herman Jansen Beverages in Schiedam.

Today, everything comes together to show the world’s first liqueur with pandan to the world. The drink, created by distilling pandan leaves and infusing a secret spice mix in high-quality alcohol, ends up in its final packaging. Developed by the Alterego Marketing advertising agency in The Hague.

The first bottles of pandan liqueur are ready to be brought to our launching customers

The restaurants and cocktail bars that are registered during the crowdfunding campaign and expressed their interest in serving Bandoeng’22 Pandan Liqueur, whether or not in cocktails or in desserts, from now on they can be approached by Mariska van Beek, Fajar Ramadhany and Marc Pieplenbosch .

Learn more about Bandoeng’22 Pandan Liqueur, click here.

Learn more about cocktails with pandan liqueur, click here.

Bandoeng’22 Pandan liqueur is an Award Winning Premium Liqueur, made in The Netherlands
All rights reserved 2022.