NewsBandoeng’22 aanwezig op de Perfect Serve Barshow 2019

https://bandoeng22.com/wp-content/uploads/2019/05/perfectservebarshow-1280x733.jpg

De Perfect Serve Barshow vindt dinsdag 21 en woensdag 22 mei voor de zesde keer plaats in de Westergasfabriek te Amsterdam. Thuisbartenders, cocktailliefhebbers en professionals komen hier samen voor inspiratie en om kennis op te doen. Gedurende de twee dagen kan men deelnemen aan diverse seminars, tastings en activiteiten.

 

We zullen voor het eerst aan het grote publiek onze pandan likeur laten proeven

Door de toevoeging van de Zuiveringshal biedt de Perfect Serve Barshow dit jaar 2100m2 aan cocktail-activiteiten en stands. In totaal zullen zo’n 80 merken deelnemen en zullen er sprekers zijn die de aanwezigen inspireren met hun kennis en ervaringen.

Niet alleen de bekende namen zijn goed vertegenwoordigd. Spirits uit alle hoeken van de wereld krijgen een podium. Van Franse Rum, Gin uit Rusland tot whisky uit Taiwan en uiteraard de Nederlandse spirits. Zo ook Bandoeng’22 met werelds eerste pandan likeur. We zullen voor het eerst aan het grote publiek onze pandan likeur laten proeven. We zijn benieuwd wat de barprofessionals van onze trotse creatie zullen vinden.

De Perfect Serve Barshow is een initiatief van Timo Janse en Tess Posthumus, de autoriteiten op het gebied van bartending en tevens eigenaren van Flying Dutchmen Cocktails, de cocktailbar in Amsterdam.

Meer weten over de Perfect Serve Barshow, klik hier.

Meer weten over Bandoeng’22 Pandan liqueur, klik hier.

Bandoeng’22 Pandan liqueur is an Award Winning Premium Liqueur, made in The Netherlands
All rights reserved 2022.