CocktailsBandoeng’22 Indo Mule cocktail

IndoMule01

Met pandan likeur maak je heerlijke cocktails. Zo ook de Indo Mule.¬†Een echte klassieker onder de cocktails is de Moscow Mule. Met pandan likeur van Bandoeng’22 maak je een hele lekkere en vooral unieke variant.

Recipe
35ml Pandan liqueur
35ml wodka
2 dashes Angostura Bitters
Top with ginger beer
Wedge of lime and Pandan leaves for garnish

Bereidingswijze
Schenk in een originele koperen mug, gevuld met veel ijs, een deel pandan likeur en een deel goede Russische wodka. Voeg twee dashes Angostura Bitters toe aan je cocktail. Schenk ginger beer tot het geheel vol is. Garneer je Indo Mule met limoen partjes en mooi pandan blad.

Bandoeng’22 Pandan liqueur is an Award Winning Premium Liqueur, made in The Netherlands
All rights reserved 2022.