CocktailsBandoeng’22 klassieker: Pandan Cake Sour cocktail

PandanSour01

Met pandan likeur maak je heerlijke cocktails. Zo ook onze Pandan Cake Sour. Bandoeng’22 is gek op Pandan Cake! Als een ode aan deze nationale trots van Singapore en Maleisië hebben wij een Sour gemaakt. Het luchtige eiwit in deze cocktail geeft het geheel een heuse cake smaak!

Recipe
35ml Pandan Liqueur
35ml fresh lemon juice
15ml sugar syrup
Egg white
Lemon peel and blackberries for garnish

Bereidingswijze
Schenk in een cocktailbeker gevuld met ijs, een deel pandan likeur, een deel verse citroensap en suikersiroop. Voeg het eiwit van een ei er aan toe. Goed shaken tot het alles koud en luchtig is! Schenk het geheel in een tumbler glas gevuld met ijs (boven een zeef) uit. Garneer het geheel met een citroenschil, mooi pandan blad en wat bramen op een prikker.

Bandoeng’22 Pandan liqueur is an Award Winning Premium Liqueur, made in The Netherlands
All rights reserved 2022.