NewsDe beste cocktailbars van Amsterdam en pandan likeur

https://bandoeng22.com/wp-content/uploads/2019/07/amsterdam01-1280x733.jpg

Op zoek naar een cocktailbar in Amsterdam? Dan ben je hier aan het goede adres! De hoofdstad heeft meer dan genoeg keuze als het op cocktailbars aankomt. Wij hebben de beste Amsterdamse bars van dit moment speciaal voor jou op een rijtje gezet.

Tales & Spirits
Tales & Spirits is populair onder de Amsterdammers zelf. De bar ziet er geweldig uit en verwijst naar de prohibition-tijd uit de vorige eeuw. De gast wordt netjes ontvangen door de gastheer en staan de bartenders meerdere cocktails tegelijk te bereiden, terwijl zij vrolijk praatjes maken met de gasten aan de bar. Bij Tales & Spirits is dineren shared, met kleine hapjes en wordt dit uitstekend gecombineerd met cocktails.
Website Tales & Spirits

Door 74
Verstopt in een drukke uitgaansstraat in Amsterdam, loop je naar huisnummer 74, alwaar je jas bij binnenkomst netjes wordt aangenomen, en oude jazzmuziek vanuit de bar hoorbaar is. Wanneer de deur weer dicht gaat, bevind je je direct in de donkere wereld van Door 74. Waar stijlvol uitgedoste bartenders je ontvangen en je cocktailkeuze aannemen. Op de dag cocktail na, zijn de meeste cocktails klassiek. Wie uit is op een bewogen avondje, gaat aan de bar zitten en laat zich vermaken door het vrolijke barpersoneel.
Website Door 74

Flying Dutchmen Cocktails
Wanneer de beste vrouwelijke bartender van de wereld Tess Posthumus samen met de beste bartender van het land Timo Janse een cocktailbar openen, dan ontstaat er een nieuwe bar genaamd Flying Dutchmen Cocktails! Inmiddels verkozen tot beste nieuwe cocktailbar van Nederland. Posthumus en Janse willen met FDC terug naar de basis van de cocktails: de klassiekers. Een laagdrempelige bar waar je zo naar binnen kunt lopen. Waar je een biertje kunt bestellen, waar je je eerste cocktail kunt bestellen, maar waar je ook als kenner echt het beste krijgt waar je op hoopte. Zin in een speciale cocktail? Vraag dan of ze er een willen maken met Bandoeng’22 Pandan Liqueur!
Website Flying Dutchmen Cocktails

Pulitzer’s Bar
Een mooie, chique bar aan de gracht in het centrum van Amsterdam, tussen de Negenstraatjes en de Westertoren in. Het interieur is classy maar speels, het is stijlvol zonder stijf te worden. De sfeer is rustig en donker, maar intiem. Hier drinkt men klassieke cocktails en signature cocktails van de bartenders van Pulitzer’s. De signature zijn échte signatures: opvallende creaties, met een eigen(wijs) karakter. De klassiekers zijn goed op niveau en de barsnacks zijn uitmuntend. Na de zomer komt Pulitzer’s Bar met een nieuwe kaart, ons is beloofd dat ze onze Bandoeng’22 Pandan Liqueur erin gaan verwerken!
Website Pulitzer’s Bar

Mr Porter
Gelegen op de hoogste verdieping van het W Hotel vind je Mr Porter. De cocktails zijn hier van een bijzonder hoog niveau. Mr Porter wordt namelijk gerund door de Entourage Group, wat een garantie is voor internationale kwaliteit. Verwacht daarom niet Nederlandse bartenders, maar ingevlogen professionals. Het gaat bij Mr Porter wel een beetje om zien en gezien worden… De sfeer is sexy en de bar heeft een modern design. Alleen het uitzicht verraadt dat je niet in Londen of New York zit, maar naast het Paleis op de Dam.
Website Mr. Porter

Bar Feijoa
Bekent als dé bar voor bartenders. Cocktailbar Feijoa is een ongedwongen bar met heren die weten wat ze doen, of het nu om eenvoudige cocktails of ingewikkelde klassiekers gaat. De barmannen van de bar op de kruising van de Vijzelstraat en de Reguliersdwarsstrat in Amsterdam serveren heerlijke cocktails in een bar waar het goed vertoeven is en waar men aan het einde van de avond de mixologen van andere horeca ziet binnenlopen. Ook bij Feijoa staat Bandoeng’22 op de Back-bar. Vraag naar een cocktail met onze Pandan likeur!
Website Feijoa

Juniper & Kin
De cocktailbar Juniper & Kin is de hotelbar van QO Amsterdam in Zuid. Hier drink je cocktails mét verse ingrediënten die kort daarvoor in de tuinkas geplukt. Combineer je cocktails met de verse hapjes uit de keuken, die ieder seizoen wisselen. Hier worden klassiekers bereid, met dranken van lokale ondernemers. De bar oogt chique, en is door de donkere uitstraling perfect voor een intieme avond met een date of je beste vrienden voor goede gesprekken.
Website Juniper & Kin

Branie
Midden in de Ten Katestraat vind je restaurant Branie. Hier komt de Aziatische keuken samen met Amsterdamse gezelligheid, in combinatie met heel goede cocktails. De Ten Katestraat is bruisender dan ooit, want de Foodhallen zitten hier om de hoek. Met wie ga je naar Branie? Je beste vrienden, om van het Aziatische eten te genieten en dat te combineren met perfect bijpassende cocktails. En het mooie is bij Branie zijn ze gek op pandan! Er zijn diverse hele goede cocktails met deze smaak, gemaakt met Bandoeng’22 Pandan Liqueur. En zelfs een aantal desserts zijn bereid met de steeds populair wordende bladeren uit Azie! Kortom, je kunt bij Branie hele goede cocktails verwachten, zoals deze bedoeld zijn.
Website Branie

 

Foto van Unsplash – Adrien Olichon

Bandoeng’22 Pandan liqueur is an Award Winning Premium Liqueur, made in The Netherlands
All rights reserved 2022.