NewsDe beste cocktailbars van Den Haag en pandan likeur

https://bandoeng22.com/wp-content/uploads/2019/07/denhaag01-1280x733.jpg

Op zoek naar een cocktailbar in Den Haag? Dan ben je hier aan het goede adres! De hofstad heeft meer dan genoeg keuze als het op cocktailbars aankomt. Wij hebben de beste Haagse bars van dit moment op een rijtje gezet.

Milú
Bij Milu maakt niet uit wanneer je hier komt, het is er altijd gezellig. Er hangt een goede sfeer! Overdag lekker relaxed, ‘s avonds met wat meer leven in de brouwerij. Als je op een vrijdag avond gaat eten, is er livemuziek. Vrijdag avond is er een DJ die vanaf 21:00 draait. Het eten is goed, de sfeer nog beter en de cocktails op hun best. De fruitcocktails smaken niet al te zoet en drinken íets te makkelijk weg. Ons advies: Vraag dan of ze er een willen maken met Bandoeng’22 Pandan Liqueur! Milu is een cocktailbar in Den Haag die je zeker wilt proberen!
Website Cocktailbar Milú

VaVoom Tiki Room
Deze cocktailbar in het centrum van Den Haag ligt op de Grote Markt en heeft een Tiki thema. Het barpersoneel verwelkomt je steevast met een grote glimlach. Voor de sfeer denk een Hawaiaans decor, cocktails uit de mooiste glazen en probeer vooral eens hun signature Mai Tai Vavoom.
Website VaVoom Tiki Room

Minglemush
Wat menig Hagenaar zelf nog niet eens weet is dat er een gigantische foodhall naast het Centraal Station zit. Van Thai street food tot de Libanese keuken; hier vind je alles. En dus ook Minglemush dé cocktailbar in Den Haag waar je o.a. Pandan Sour kunt krijgen, een heerlijke cocktail met Bandoeng’22 Pandan Liqueur, citroensap en eiwit. Deze cocktail moet je proberen vooral als je fan bent van Pandan Cake! MingleMush heeft regelmatig cocktailavonden waar je tegen gereduceerd tarief een hoop heerlijke cocktails kunt proberen.
Website MingleMush

The Court
Cocktails met namen die refereren aan de rechtbank, een interieur dat je het best kunt beschrijven als een kruising tussen hedonisme en surrealisme, een mysterieuze maar warme sfeer waardoor je het liefst van begin tot sluit wil blijven: dat is The Court, een bijzondere cocktailbar in Den Haag. Overigens kun je ook naar buiten en de terrasboot op, alwaar de cocktails iets simpeler maar absoluut niet minder smaakvol zijn.
Website The Court

Spark
Bij Spark drink je cocktails in het Hilton hotel, met mooi weer is het goed vertoeven in de tuin. Spark is een soort cocktailbar dat je alleen in films tegenkomt met avonden die de namen Funky Jazz Night en Signature Cocktails mogen dragen. Elke vrijdagavond eet je hier de lekkerste aperitivo’s en drink je heerlijke cocktails. De trendy bar is ideaal voor een drankje na het werk met vrienden en collega’s. De creatieve bartenders verrassen je graag met de betere gin-tonics en de meest spectaculaire cocktails met originele smaken! Vraag dan of ze er een willen maken met Bandoeng’22 Pandan Liqueur!
Website Spark

Bricks Hooch & Brew
De cocktailbar Bricks Hooch & Brew is een hele bijzondere zaak, er is geen menu; je verteld gewoon wat je lekker vindt, of waar je zin in hebt, en dan maken de bartenders een heerlijke cocktail voor je. Deze bar is gefocust op specialistische dranken, met name cocktails. Met een enorm drankenassortiment en kundige bartenders is dit de place to be. Op de imposante, grote backbar staan bijzondere dranken. Zo ook onze Bandoeng’22 Pandan Liqueur. De bartenders van Bricks maken met de pandan likeur unieke cocktails, die er uit zien als schilderijen en smaken naar meer.
Website Brick, Hooch & Brew

Foto van Unsplash – Mark Boss

Bandoeng’22 Pandan liqueur is an Award Winning Premium Liqueur, made in The Netherlands
All rights reserved 2022.