NewsDe beste cocktailbars van Rotterdam en pandan likeur

https://bandoeng22.com/wp-content/uploads/2019/07/rotterdam01-1280x733.jpg

Op zoek naar een cocktailbar in Rotterdam? Dan ben je hier aan het goede adres! Deze stad heeft meer dan genoeg keuze als het op cocktailbars aankomt. Wij hebben de beste Rotterdamse bars van dit moment op een rijtje gezet.

Dr.
Ergens in het Scheepvaartkwarier vind je de praktijk van de Dr. Het personeel loopt hier rond in een doktersjas en word je alleen binnengelaten op afspraak en met een patiëntennummer! Eenmaal binnen kan de behandeling met cocktails beginnen. Alberto, een van de beste bartenders van Nederland en zijn collega’s zorgen voor een ware cocktailbeleving. Telefoongebruik is verboden, het is er supergezellig en de cocktails zijn van hoge kwaliteit! Vraag naar een cocktail met Bandoeng’22 Pandan Liqueur! Het adres houden ze liever geheim. Reserveren is een verplicht en kan alleen via de website.
Website Dr.

Noah
De mixologen van Noah weten hoe je een cocktail maakt en hebben vele prijzen reeds gewonnen. De heren achter de bar denken goed na over hun creaties en hebben de juiste skills om uitstekende cocktails te maken. Het is er supergezellig en in het weekend is het er een groot feest. Het feit dat deze bar door Nederlandse bartenders als favoriete bar van het land gekozen werd, zegt meer dan genoeg.
Website Noah

NY Basement in Hotel New York
Op een van de meest legendarische locaties van de stad ‘Kop van Zuid’ kun je dus ook behoorlijk legendarische cocktails drinken. Deze cocktailbar is perfect voor als je met een wat groter gezelschap bent en toch intiem cocktails wilt drinken. De sfeer ademt nostalgie, luxe met een vleugje jazz. In deze bar kies je de cockails van de kaart en bestel je er wat bites bij. Dineren is ook mogelijk maar aan de bar hangen is hier echt een puur genot. Zin in een speciale cocktail? Vraag dan of ze er een willen maken met Bandoeng’22 Pandan Liqueur!
Website NY Basement

George Cocktailbar
Op de Lijnbaan verwacht je geen cocktailbar, maar hij is er wel. Verstopt boven Scharrels & Schuim vind je een bar die je van heerlijke cocktails voorziet. De bartenders maken er altijd een feestje van. Vroeg op de avond kun je hier genieten van kip van het restaurant vergezeld van een cocktail en als het later op de avond wat donkerder wordt dan barst het feest los!
Website George Cocktailbar

Spikizi
In een zijstraat van de Witte de Withstraat vind je bar Spikizi. De naam is een verwijzing naar cocktailbars in Amerika in de jaren 20-30. Je kunt bij deze cocktailbar terecht voor alle soorten cocktails, muziek en feestjes. Eén keer per maand pakken de heren van Spikizi uit met een silent disco. Bij Spikizi willen de heren door middel van een mooi assortiment aan dranken en cocktails (vraag naar een cocktail met Bandoeng’22 Pandan Liqueur) in een huiselijke sfeer hun gasten vermaken met service en een gezellig gesprek.
Website Spikizi bar

 

Foto van Unsplash – Miles Vanderlooven

Bandoeng’22 Pandan liqueur is an Award Winning Premium Liqueur, made in The Netherlands
All rights reserved 2022.