CocktailsZomerse cocktail met Bandoeng’22 de Pandan Colada

PandanColada01

Met pandan likeur maak je heerlijke cocktails. Zo ook onze Pandan Colada. Een echte tiki klassieker onder de cocktails is de Pina Colada. En omdat wij ook houden van een tropisch feestje, hebben wij een eigen variant gemaakt met onze pandan likeur.

Recipe
35ml Pandan liqueur
35ml Cocos milk
1 spoon condensed milk
30ml pineapple juice
Slice of pineapple and Pandan leaves for garnish

Bereidingswijze
Voeg in een cocktailshaker met veel ijs een deel pandan likeur, een deel kokos melk en een lepen gecondenseerde melk toe. Voeg daar aan toe de ananassap. Het geheel goed shaken, dat het lekker koud en luchtig is! Plaats in een tiki glas/mok wat ijs. Schenk (via een zeef) je cocktail in het glas/mok. Garneer met een stuk ananas en een mooi pandan blad.

Bandoeng’22 Pandan liqueur is an Award Winning Premium Liqueur, made in The Netherlands
All rights reserved 2022.