NewsRestaurant Branie is gek op pandan, pandan desserts en pandan cocktails

July 12, 2019
https://bandoeng22.com/wp-content/uploads/2019/07/branie-1280x733.jpg

Restaurant Branie te Amsterdam serveert heerlijk eten en drinken (cocktails) met pandan.

Midden op de Ten Katemarkt in Amsterdam vinden we restaurant Branie. Een restaurant waar ze kleine Aziatische ¬gerechten serveren en heerlijke cocktails. Een restaurant voor de Amsterdammers en minder voor de toeristen. Voor Rick Welcker (38) en Remco Babay (33) voelt dat vertrouwd, want Welcker is eigenaar van cocktailbar Feijoa en Babay was van Porem.

Bij binnenkomst zie je een grote bar met veel drank uitgestald, met daaromheen hoge tafels en industriële lampen. De ruimte achterin is intiemer, rustiger, waar zachte banken met lage tafels staan.

De combinatie van cocktails en Aziatisch eten moet een gat in de markt vullen; een gezelligheid in de tent brengen, wat nu nog ontbreekt in veel Aziatische restaurants, vinden Babay en Welcker. “Een aperitief, lekker eten en nog een cocktail. En alles voorzien van onze eigen signature.”

De gerechten zijn groot genoeg om te delen. Je kunt bijvoorbeeld chili dumplings, vegetarische KFC of jackfruit semoor bestellen. Goed te combineren met de huiscocktail Pandan daiquiri of een cocktail die speciaal voor jou wordt gemaakt. Ik kreeg een Hanky Panky met Pandan Likeur van Bandoeng’22! Als toetje is er de huisgemaakte pandancotta.

Als ware pandan liefhebbers zijn we dus bij Branie aan het goede adres! En zijn ontzettend blij dat onze Bandoeng’22 Pandan Liqueur bij restaurant Branie op de kaart staat. Bandoeng’22 is werelds eerste likeur met pandan. De pandan likeur kan worden gebruikt om vernieuwende cocktails mee te maken, die uitermate geschikt zijn om te combineren met Aziatisch geïnspireerde gerechten.

Meer weten over Branie, klik hier.

Meer weten over Bandoeng’22 Pandan liqueur, klik hier.

Ook onze pandan likeur serveren in uw horeca-onderneming? Klik hier.

Bandoeng’22 Pandan liqueur is worlds first liqueur made with pandan leaves
(Pandan likeur van Bandoeng’22. Werelds eerste likeur gemaakt met pandan bladen)
All rights reserved 2019.