NewsRestaurant Dewi Sri serveert cocktails met Bandoeng’22 Pandan likeur

July 13, 2019
https://bandoeng22.com/wp-content/uploads/2019/07/dewisri-1280x733.jpg

Restaurant Dewi Sri te Rotterdam serveert heerlijke cocktails met Bandoeng’22 Pandan likeur.

Hoewel je Indonesisch eten tegenwoordig bij genoeg fastfoodtentjes kunt eten en kant-en-klaar in de lokale supermarkt kunt kopen, gaat er niets boven een restaurant zoals Dewi Sri met de authentieke geuren en smaken van het land van herkomst.

Dewi Sri serveert de klassieke Indonesische keuken met het karakter van de moderne stad. Je proeft de authentieke smaken terwijl Dewi Sri via de opmaak laat zien dat de gerechten thuishoren in de hippe stad van Rotterdam. Het voorgerecht Pangsit Goreng (gebakken dumpling) is het beste te beschrijven als ‘food-on-a-stick’, gepresenteerd op een mooi houten bord.

Voor het hoofdgerecht kun je kiezen tussen een gerecht van de kaart of één van de rijsttafels. Wij kiezen voor de rijsttafel, zodat je de mogelijkheid hebt om alles te proeven en is er bovendien voor iedereen aan tafel wat aanwezig. De Babi Kecap, Sate Ayam en Ayam Goreng Bumbu Kuning vallen bij ons zeer in de smaak.

Bij het hoofdgerecht serveerde Dewi Sri de cocktail Paris from Java. Deze cocktail bevat onder andere Bandoeng’22 Pandan Liqueur en Bitter Lemon, de cocktail is een mooie frisse combinatie met de rijsttafel. Bandoeng’22 is werelds eerste likeur met pandan. De pandan likeur kan worden gebruikt om vernieuwende cocktails mee te maken, die uitermate geschikt zijn om te combineren met Aziatisch geïnspireerde gerechten.

Het feestmaal werd afgesloten met een nagerecht. In ons geval met een trio van spekkoek. Huisgemaakte spekkoek, pandan ijs en een glaasje spekkoeklikeur. Jummie, daar zijn we ook gek op! Heerlijk met een kop koffie.

Meer weten over Dewi Sri, klik hier.

Meer weten over Bandoeng’22 Pandan liqueur, klik hier.

Ook onze pandan likeur serveren in uw horeca-onderneming? Klik hier.

Bandoeng’22 Pandan liqueur is worlds first liqueur made with pandan leaves
(Pandan likeur van Bandoeng’22. Werelds eerste likeur gemaakt met pandan bladen)
All rights reserved 2019.