NewsCocktails met Pandan likeur bij bar Twenty Two te Roermond

July 14, 2019
https://bandoeng22.com/wp-content/uploads/2019/07/22-1280x733.jpg

Cocktailbar Twenty Two te Roermond serveert heerlijke cocktails met Bandoeng’22 Pandan likeur.

Een normale stamkroeg of café vind je op iedere hoek van de straat in de idyllische stad Roermond, maar er moet toch iets anders zijn? Iets unieks met een eigen karakter.

Cocktailbar Twenty Two (Voorheen the Secret of Twenty Two) is een bar waar je kan genieten van premium dranken en cocktails met smaken die je zintuigen prikkelen, goed en met precisie gemixt door echte barprofessionals. Een bar waar je even weg bent van de dagelijkse taferelen, een bar waar je in een bubbel zit zonder besef van tijd of plaats.

Een trendy zaak met een vleugje speakeasy uit de vorige eeuw, stiekem weggestopt in het midden van het centrum. Bar Twenty Two wordt gerund door twee enthousiaste jonge heren Geraldi Orlando Toatubun en Raf Duiker. Beiden zijn gepassioneerde bartenders die naast het maken van klassiek en moderne cocktails, trots zijn op hun Indische-Molukse afkomst. Dit laten ze terugkomen door regelmatig Indische hapjes op de steeds wisselde kaart te serveren.

Ook op de cocktailkaart laten Toatubun en Duiker hun afkomst en kennis weerklinken. Zo serveren ze cocktails met onze Bandoeng’22 Pandan Liqueur. Bandoeng’22 is werelds eerste likeur met pandan. De pandan likeur kan worden gebruikt om vernieuwende cocktails mee te maken, die uitermate geschikt zijn om te combineren met Aziatisch geïnspireerde gerechten.

Meer weten over Twenty Two, klik hier.

Meer weten over Bandoeng’22 Pandan liqueur, klik hier.

Ook onze pandan likeur serveren in uw horeca-onderneming? Klik hier.

Bandoeng’22 Pandan liqueur is worlds first liqueur made with pandan leaves
(Pandan likeur van Bandoeng’22. Werelds eerste likeur gemaakt met pandan bladen)
All rights reserved 2019.