News’s Werelds eerste pandan likeur valt internationaal in de prijzen

https://bandoeng22.com/wp-content/uploads/2019/08/IWSC2019_01-1280x733.jpg

Met trots kunnen we melden dat Bandoeng’22 Pandan Liqueur op de IWSC (International Wine and Spirit Competition) in Londen recentelijk verkozen tot de absolute wereldtop. Een internationale vakjury bekroont onze likeur met een bronzen medaille in de categorie likeuren. Bandoeng’22 behaalt hiermee al in haar eerste productiejaar een prestigieuze award.

International Wine and Spirit Competition
The International Wine and Spirit Competition staat al sinds 1969 hoog aangeschreven, producenten vanuit de hele wereld mogen meedingen naar internationale erkenning. De IWSC heeft als doel de kwaliteit en excellentie van ‘s werelds beste wijnen, sterke dranken en likeuren te bevorderen.

De juryleden waren enthousiast en beschreven de pandlikeur als “Een aroma van nootmuskaat, cacao en hazelnoot, die later worden opgevolgd door nootachtige en botanische geuren.” De smaak deed hen denken aan “een combinatie van versgebakken apple crumble met zoete vanille en kaneel.”

Groei
Bandoeng’22 Pandan Liqueur is pas sinds het tweede kwartaal van dit jaar verkrijgbaar en mag nu al enkele zeer gerenommeerde namen tot haar clientèle rekenen, onder andere; Hotel Jakarta Amsterdam, Ron Gastrobar Indonesia en Flying Dutchmen Cocktails (van Tess Posthumus en Timo Janse)

Geschiedenis
Bandoeng’22 is de eerste likeur ter wereld met de smaak van pandan en speelt in op de opkomst van Aziatische restaurants met een moderne en verfijnde keuken, waar gerechten in toenemende mate gecombineerd worden met mooie cocktails. Door een combinatie van kruidige- en zoete smaken én opvallende groene kleur is de likeur breed toepasbaar in mixen, cocktails, gebak en desserts.

Bandoeng’22 is mede tot stand gekomen via een crowdfunding campagne (platform Crowd About Now) De drie eigenaren van Twisted Concepts B.V. hebben hun (Aziatische-) roots en jarenlange ervaring in de drankenmarkt gecombineerd bij het tot stand komen van deze likeur.

Meer weten over Bandoeng’22 Pandan liqueur, klik hier.

Ook onze pandan likeur serveren in uw horeca-onderneming? Klik hier.

Bandoeng’22 Pandan liqueur is an Award Winning Premium Liqueur, made in The Netherlands
All rights reserved 2022.