NewsDaryl Lieuw-On brand ambassadeur van Bandoeng’22 Pandan Liqueur

https://bandoeng22.com/wp-content/uploads/2019/09/daryl_news01-1280x733.jpg

Met trots kunnen we melden dat Daryl Lieuw-On vanaf heden ons gaat ondersteunen als brand ambassadeur voor ons merk Bandoeng’22 Pandan Liqueur.

Brand ambassadeur
Daryl gaat ons helpen met het ontwikkelen van nieuwe cocktails, met het geven van trainingen in de HORECA en het adviseren van collega-bartenders bij het gebruik van Pandan likeur voor het maken van heerlijke cocktails die zeer goed te combineren zijn met Aziatisch geïnspireerd eten.

Beste bartender van Nederland
In november 2017 werd Daryl door Entree magazine uitgeroepen tot de beste bartender van Nederland en met zijn achtergrond veel kennis van hospitality, cocktails en Aziatisch eten.
Onze brand ambassadeur is welbekend in Rotterdam en heeft o.a. gewerkt bij The Thalia Lounge, Number Fourteen, American Dreamcafé en NY Basement. Daryl is barconsultant en gaat binnenkort zijn eigen bar openen.

Focus Bandoeng’22
De focus voor het in de markt zetten van onze unieke likeur, ligt op de betere cocktailsbars en restaurants van Nederland. We merken dat er in de HORECA een brede interesse is voor cocktails.
Bandoeng’22 is werelds eerste likeur met pandan. De pandan likeur kan worden gebruikt om vernieuwende cocktails mee te maken, die uitermate geschikt zijn om te combineren met Aziatisch geïnspireerde gerechten.

Meer weten over Bandoeng’22 Pandan liqueur, klik hier.

Ook onze pandan likeur serveren in uw horeca-onderneming? Klik hier.

Bandoeng’22 Pandan liqueur is an Award Winning Premium Liqueur, made in The Netherlands
All rights reserved 2022.