NewsCuly.nl Homemade: tjendol cocktail met pandanlikeur (tjendol met een tic!)

https://bandoeng22.com/wp-content/uploads/2019/11/news_culy02-1280x733.jpg

Recept van Culy.nl
Online platform Culy.nl is een ware bron van inspiratie voor de foodie en drank liefhebber. Ze doen verslag van nieuwe restaurants, bars, producten en trends. Tevens worden heerlijke recepten gedeeld. Recentelijk lazen we over een heerlijke tjendol variant met alcohol. Tjendol met een tic! Normaliter is deze zoete Indische cocktail alcoholvrij, maar door de toevoeging van Bandoeng’22 Panda Liqueur in de cocktail geef je het geheel meer pit.

‘Voor deze tjendol cocktail met pandanlikeur combineren we twee van onze grote liefdes: Indonesische tjendol én pandanlikeur. We gooien ook nog wat tapiocaparels in de mix, voor een knipoog naar bubble tea.’

Nieuwsgierig? Lees hier het gehele artikel.

 

Over Bandoeng’22
Bandoeng’22 is werelds eerste likeur met pandan. De pandan likeur kan worden gebruikt om vernieuwende cocktails mee te maken.

Meer weten over Bandoeng’22 Pandan liqueur, klik hier.

Ook onze pandan likeur serveren in uw horeca-onderneming? Klik hier.

Bandoeng’22 Pandan liqueur is an Award Winning Premium Liqueur, made in The Netherlands
All rights reserved 2022.