NewsCocktailbar the Court aan de Pandan likeur

October 1, 2019
https://bandoeng22.com/wp-content/uploads/2019/10/news_court-1280x733.jpg

Gastvrouw Esmée en gastheer Francesco zijn onlangs cocktailbar The Court begonnen in het centrum van Den Haag. Recentelijk zijn ze begonnen te experimenteren met onze Bandoeng’22 Pandan Liqueur.

De cocktails
Zoals de naam al doet vermoeden is de cocktailbar een ode aan Den Haag, de internationale stad van gerechtigheid. Een bar met veel verwijzingen naar de wet: zoals het luxe donkerblauwe interieur, de verfijnde cocktailkaart en het Italiaanse menu. Tevens zijn de cocktails vernoemd naar wetsartikelen. Dus hier geen gewone Margarita’s of Cosmopolitan’s, maar bijvoorbeeld een cocktail die is vernoemd naar het wetsartikel dat betrekking heeft op de Ierse onafhankelijkheid: Ir. Act 1948 (Murphy’s Law) En wat te denken van de cocktail met de naam: art. 5. Taxi License.

Moleculaire technieken
Bijzonder aan de cocktails van Francesco is het gebruik van moleculaire technieken zoals geleren, schuimen en parels. Zo had de Indecent Exposure cocktail op de bodem van het glas een bolletje liggen gemaakt van Earl Grey thee en bessenlikeur.

Bandoeng’22 Pandan Liqueur
Recentelijk serveren ze cocktails met onze Bandoeng’22 Pandan Liqueur. Bandoeng’22 is werelds eerste likeur met pandan. De pandan likeur kan worden gebruikt om vernieuwende cocktails mee te maken.

Meer weten over The Court, klik hier.

Meer weten over Bandoeng’22 Pandan liqueur, klik hier.

Ook onze pandan likeur serveren in uw horeca-onderneming? Klik hier.

Bandoeng’22 Pandan liqueur is worlds first liqueur made with pandan leaves
(Pandan likeur van Bandoeng’22. Werelds eerste likeur gemaakt met pandan bladen)
All rights reserved 2019.