NewsBandoeng’22 cocktails bij de Kanarie Club

https://bandoeng22.com/wp-content/uploads/2019/10/logo_kanarieclub01-1280x733.jpg

De Kanarie Club is een fijne, laagdrempelige (flexwerk)plek waar iedereen op elk moment van de dag even aan de waan van de dag kan ontsnappen. Cocktails maken ze er met onze Bandoeng’22 Pandan Liqueur.

De Foodhallen
De eigenaren van de succesvolle Foodhallen Amsterdam besloten recentelijk brasserie Halte 3 en vleesrestaurant Meat West te sluiten en er een nieuw concept neer te zetten: de Kanarie Club. Een spot waar je de hele dag door terecht kunt. Je kunt ontbijten, werken, lunchen, drinken, dineren en cocktails drinken.

Kanarie Club
Het uiterlijk van de bar is een verwijzing naar de oorspronkelijke tramfunctie van het pand. Ga je bij binnenkomst gelijk de trap op, komt je bij de poolbar met leeg zwembad terecht. Dit is een knipoog naar het verleden van het pand: de oude tramremise is lang gekraakt geweest en de krakers hadden zelf een soort zwembad gecreëerd met regenwater.

In het weekend kun je bij de Kanarie Club de heerlijkste cocktails drinken en vanaf boven stiekem naar de andere bezoekers beneden kijken.

Bandoeng’22 Pandan Liqueur
Recentelijk serveren ze cocktails met onze Bandoeng’22 Pandan Liqueur. Bandoeng’22 is werelds eerste likeur met pandan. De pandan likeur kan worden gebruikt om vernieuwende cocktails mee te maken.

Meer weten over de Kanarie Club, klik hier.

Meer weten over Bandoeng’22 Pandan liqueur, klik hier.

Ook onze pandan likeur serveren in uw horeca-onderneming? Klik hier.

Bandoeng’22 Pandan liqueur is an Award Winning Premium Liqueur, made in The Netherlands
All rights reserved 2022.