NewsStreetfood, (pandan)cocktails bij Madam Chen

https://bandoeng22.com/wp-content/uploads/2019/10/logo_chen01-1280x733.jpg

Midden in het hart van Rotterdam, naast station Blaak, is er een restaurant/bar genaamd Madam Chen. Hier kun je, onder het genot van allerlei internationale streetfood gerechtjes, gin-tonics en cocktails met Pandan likeur nuttigen.

Visie van Madam Chen
Wat afwijkt van andere zaken in Rotterdam, is voornamelijk het interieur. De banken en stoelen zijn van roze en blauw fluweel en ook de bar is roze gemaakt. Aan de muren hangt allerlei neonverlichting en er zijn kleinere ruimtes gecreëerd die mensen kunnen afhuren voor feestjes.

De visie van Madam Chen: het moet een plek zijn die voor iedereen toegankelijk is, maar wat tegelijkertijd ook een gevoel van exclusiviteit geeft. Mensen moeten echt denken ‘Wow, ik ben hier, bij Madam Chen!’

Feestjes bij Madam Chen
Naast het aanbod van eten en drinken, bieden ze het Rotterdamse nachtleven ook iets; De kleine ruimtes zijn voor onder andere karaokefeestjes. Rond middernacht staat er een DJ achter de bar en schuiven ze de tafels aan de kant om een dansvloer te creëren.

Bandoeng’22 Pandan Liqueur
Recentelijk serveren ze cocktails met onze Bandoeng’22 Pandan Liqueur. Bandoeng’22 is werelds eerste likeur met pandan. De pandan likeur kan worden gebruikt om vernieuwende cocktails mee te maken, die uitermate geschikt zijn om te combineren met Aziatisch geïnspireerde gerechten.

Meer weten over de Madam Chen, klik hier.

Meer weten over Bandoeng’22 Pandan liqueur, klik hier.

Ook onze pandan likeur serveren in uw horeca-onderneming? Klik hier.

Bandoeng’22 Pandan liqueur is an Award Winning Premium Liqueur, made in The Netherlands
All rights reserved 2022.