NewsGroothandel Zegro levert Pandan likeur

https://bandoeng22.com/wp-content/uploads/2019/10/logo_zegro01-1280x733.jpg

Zegro is een puur Rotterdamse groothandel. Met een persoonlijke en klantvriendelijke manier van zaken doen, verzorgt ze al jaren de bevoorrading van horecagelegenheden in regio Rotterdam. De Zegro is inmiddels horeca leverancier van Bandoeng’22 Pandan Liqueur.

Zelfbedienings Groothandel
Zegro (Zelfbedienings Groothandel) wordt meer dan veertig jaar geleden opgericht. In de begindagen levert de Groothandel vooral aan snackbars, restaurants en cafés, maar mede dankzij de uitstekende bezorgservice weten ook de grote jongens hem al snel te vinden. Op dit moment levert Zegro het overgrote gedeelte van de Rotterdamse horeca (‘van cafetaria tot de sterrenzaken’) en ook buiten Rotterdam wordt er tegenwoordig bezorgd.

Smaakcollege
De Ondernemerslunches van Zegro zijn inmiddels een begrip. Horecaondernemers worden regelmatig uitgenodigd in het Smaakcollege om onder het genot van een uitgebreide lunch met elkaar bij te praten. Voor de bereiding wordt elke keer een andere chef uitgenodigd. Dit maakt Zegro tot een ware ontmoetingsplek voor ondernemend Rotterdam.

Bandoeng’22 Pandan Liqueur
Recentelijk is Bandoeng’22 Pandan Liqueur aan het assortiment van Zegro toegevoegd. Bandoeng’22 is werelds eerste likeur met pandan. De pandan likeur kan worden gebruikt om vernieuwende cocktails mee te maken, die uitermate geschikt zijn om te combineren met Aziatisch geïnspireerde gerechten.

Meer weten over de Zegro, klik hier.

Meer weten over Bandoeng’22 Pandan liqueur, klik hier.

Ook onze pandan likeur serveren in uw horeca-onderneming? Klik hier.

Bandoeng’22 Pandan liqueur is an Award Winning Premium Liqueur, made in The Netherlands
All rights reserved 2022.