NewsBenji’s Toko en Bandoeng’22 Pandan Liqueur

October 17, 2019
https://bandoeng22.com/wp-content/uploads/2019/10/news_benjis-1280x733.jpg

Benji’s in Amsterdam is een plek waar je koffie kan drinken en lekker kunt eten tussen de planten. Het all-day-breakfast restaurant bestaat al langer in Amsterdam-Oost, maar opende dit jaar een tweede vestiging in Amsterdam-West: Benji’s Toko. Waar cocktails met Pandan likeur op de kaart staan.

Bij Benji’s
De vestiging in Amsterdam-Oost is een fijne all-day-breakfast spot met een menukaart vol gerechtjes die je zo op je Instagram feed kwijt kunt. Gezonde bowls, kleurrijke salades en toast met eitjes of avocado, je krijgt er ongetwijfeld trek van.

Bij Benji’s Toko
In Amsterdam-West is Benji’s Toko net iets langer open en kun je ook aanschuiven voor een Aziatisch diner. Denk aan een rijsttafel, maar ook zeker aan gerechten als gado gado rolls, maiskoekjes en pangsit goreng. Tevens kun je er ook aanschuiven voor friet met rendang van vlees of nangka, een tropische vrucht of een mini-rijsttafel, de nasi campur.

Bali-vibe
Benji’s Toko heeft ook een goede cocktailkaart die de Bali-vibe van het restaurant verder doen uitstralen. Zo serveren ze cocktails met onze Bandoeng’22 Pandan Liqueur. Bandoeng’22 is werelds eerste likeur met pandan. De pandan likeur kan worden gebruikt om vernieuwende cocktails mee te maken, die uitermate geschikt zijn om te combineren met Aziatisch geïnspireerde gerechten.

Meer weten over de Benji’s Toko, klik hier.

Meer weten over Bandoeng’22 Pandan liqueur, klik hier.

Ook onze pandan likeur serveren in uw horeca-onderneming? Klik hier.

Bandoeng’22 Pandan liqueur is worlds first liqueur made with pandan leaves
(Pandan likeur van Bandoeng’22. Werelds eerste likeur gemaakt met pandan bladen)
All rights reserved 2019.