NewsCocktails met Pandan likeur bij Noah Rotterdam

October 17, 2019
https://bandoeng22.com/wp-content/uploads/2019/10/news_noah-1280x733.jpg

Een van de betere cocktailbars van Rotterdam is bar Noah Rotterdam. Recentelijk maken ze heerlijke cocktails met Bandoeng’22 Pandan Liqueur.

Bij Noah Rotterdam
De mixologen van Noah weten hoe je een cocktail maakt en hebben vele prijzen reeds gewonnen. De heren achter de bar denken goed na over hun creaties en hebben de juiste skills om uitstekende cocktails te maken. Het is er supergezellig en in het weekend is het er een groot feest. Het feit dat deze bar door Nederlandse bartenders als favoriete bar van het land gekozen werd, zegt meer dan genoeg.

Noah Rotterdam is ontstaan vanuit de passie en ambitie van 2 bartenders met heel veel liefde voor het vak. Na jaren ervaring op te hebben gedaan als bartender wilden ze een gooi doen naar het ondernemerschap.

Cocktails met een twist
De cocktails die ze serveren hebben allemaal een Noah twist. Neem bijvoorbeeld de Sex on the Beach, bij Noah Rotterdam wordt deze gemaakt met cranberry, verse witte perzik, Gin, citroensap en rabarber. “Sex on the Beach is immers een drankje wat mensen kennen, maar wij maken hem net iets specialer en lekkerder”, aldus mede-eigenaar Erikson. Door een afgezaagde cocktail weer hip te maken willen ze een brug slaag tussen oud en nieuw!

Je kunt haast ieder gezelschap wel meenemen naar Noah. Een date om later op de avond mee te dansen bijvoorbeeld, want na etenstijd gaat de muziek aan. Of natuurlijk je vrienden die van goed drinken houden.

Bandoeng’22 Pandan Liqueur
Recentelijk serveren ze cocktails met onze Bandoeng’22 Pandan Liqueur. Bandoeng’22 is werelds eerste likeur met pandan. De pandan likeur kan worden gebruikt om vernieuwende cocktails mee te maken.

Meer weten over de Noah Rotterdam, klik hier.

Meer weten over Bandoeng’22 Pandan liqueur, klik hier.

Ook onze pandan likeur serveren in uw horeca-onderneming? Klik hier.

Bandoeng’22 Pandan liqueur is worlds first liqueur made with pandan leaves
(Pandan likeur van Bandoeng’22. Werelds eerste likeur gemaakt met pandan bladen)
All rights reserved 2019.