NewsGroothandel Hanos verkoopt Bandoeng’22 Pandan Liqueur

https://bandoeng22.com/wp-content/uploads/2019/10/logo_hanos01-1280x733.jpg

Over HANOS
HANOS is een internationale horeca groothandel en heeft recentelijk haar drankassortiment uitgebreid met Bandoeng’22 Pandan Liqueur. Bij HANOS vind je alle horecabenodigdheden, maar ook culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Zoals ze zelf zeggen; ‘Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen.’

In 1975 opende de allereerste HANOS-groothandel zijn deuren te Apeldoorn. Sindsdien is ze uitgegroeid tot een organisatie met achttien vestigingen in Nederland en twee vestigingen in België.

Veranderende rol
De rol van HANOS verandert mee. Niet alleen is HANOS leverancier, een groothandel in deze tijd moet ook een kennispartner zijn om mee te kunnen sparren, ook trendwatcher zijn die mee kan denken op conceptueel niveau en ook een expert op het gebied van nieuwe technieken.

Horeca-trends uit traditionele grote steden en keukens in New York, Londen en Parijs vinden steeds sneller hun weg naar Nederland. Inmiddels is het aanbod verrijkt met inspirerende gerechten uit Scandinavië, verrassende ingrediënten uit Latijns-Amerika en prachtige concepten uit Azië.

 

Over Bandoeng’22
Bandoeng’22 is werelds eerste likeur met pandan. De pandan likeur kan worden gebruikt om vernieuwende cocktails en desserts mee te maken. Bandoeng’22 wordt in Nederland gemaakt, maar haalt zijn ingredienten zoals de pandan bladeren uit Azie. De pandan likeur is een product bij uitstek om te verwerken in nieuwe concepten en technieken.

Meer weten over Bandoeng’22 Pandan liqueur, klik hier.

Ook onze pandan likeur serveren in uw horeca-onderneming? Klik hier.

Bandoeng’22 Pandan liqueur is an Award Winning Premium Liqueur, made in The Netherlands
All rights reserved 2022.