DessertsKnetterende Pandan spoom

https://bandoeng22.com/wp-content/uploads/2019/12/spoom01-1280x733.jpg

Op zoek naar een spoom die uitstekend past bij een Aziatisch diner? Dan hebben wij voor u de Pandan spoom! Maak met Bandoeng’22 Pandan Liqueur dit knetterend tussengerechtje.

De feestdagen komen eraan en dan gaan we gezellig uitgebreid eten en drinken met vrienden en familie. Maar wat serveer je tussen de gerechten door? Een spoom (of spoon) natuurlijk!

Een spoom bestaat uit sorbetijs, vruchtenijs op waterbasis, overgoten met een koel en bruisend drankje. Een spoom is bedoeld om de smaakpapillen te neutraliseren. Het wordt dan ook vaak geserveerd na een zwaar of pittig voorgerecht.

Gaat u uw gasten dit jaar Aziatisch geïnspireerde gerechten serveren en zoekt u een spoom die daar uitstekend bij past, dan hebben wij voor u de Pandan spoom!

Ingrediënten (per persoon)
Bolletje citroen sorbetijs (AH)
25 ml Bandoeng’22 Pandan liqueur
theelepel Knettersuiker (snoepwinkel)

Bereidingswijze
Haal het sorbetijs uit de vriezer en schep per persoon een klein bolletje ijs en plaats dit in een feestelijk glas of schaaltje. Schenk de pandan likeur over het sorbetijs. Open het in een traditionele  snoepwinkel gekochte zakje knettersuiker en strooi een theelepel ervan over het bolletje sorbetijs. Direct serveren!

Bandoeng’22 Pandan liqueur is an Award Winning Premium Liqueur, made in The Netherlands
All rights reserved 2022.