CocktailsThe Pandan Negroni, by Daryl Lieuw-On

https://bandoeng22.com/wp-content/uploads/2019/11/cocktail_negroni-1280x733.jpg

Signature cocktail van bartender Daryl Lieuw-On
Speciaal voor ons heeft onze ambassadeur Daryl een aantal cocktails ontwikkeld. Onder andere zijn variant op de Negroni. De Negroni is een populaire Italiaanse cocktail, meestal gemaakt met Gin, Vermouth en Campari. Het wordt gedronken als aperitief. Een goed gemaakte Negroni wordt gestirred en uitgeschonken in een old-fashioned glas met ijs. In deze signature cocktail heeft Daryl pandan verwerkt door gebruik te maken van Bandoeng’22 Pandan Liqueur. Hierdoor wordt een nootachtige, tropische smaak toegevoegd aan de traditioneel bittere basis. Gevolgd door een hint van Maraschino kersen.

Ingrediƫnten
– 40ml Bandoeng
– 30ml Campari
– 20ml Luxardo Maraschino liqueur
– Garnish with cherry and pandan leaf

Bereidingswijze
Pak een old-fashioned glas en doe daar voldoende ijs in. Schenk in een groot stirrglas met veel ijs de pandan likeur, Campari en de Maraschino likeur. Roer met behulp van een barspoon de dranken goed door, zodat het geheel ook goed koud is. Schenk gebruikmakend van een strainer, je cocktail uit in het old-fashioned glas. Garneer met een pandan blad en eventueel een Maraschino kers.

Bandoeng’22 Pandan liqueur is an Award Winning Premium Liqueur, made in The Netherlands
All rights reserved 2022.